26 Ağustos 2010 Perşembe

OF,OF,PUF,PUF........

İki gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum güne başlarken ve gün için de!!!! güne başlayamıyorum ki zaten uyumaktan,evden gözüm kapalı çıkıyorum servise biniyorum, hala gözler kapalı yerime geciyorum, gözler kapalı işleri hissediyorum.:) :) akşam'a doğru kendime geldiğimde,O zaman da gec kalmış oluyorum :)

Dün akşam Ortaköy meydan'daydık...Güzel bir manzara eşiliğin de Onur Mete'nin konseri vardı.'Ramazan şenlikleri adı altın da' yaz olmasın'dan sanırım zevk verici etkinlikler var bu sene...  Fotoğraf makinam yanım da yoktu ve resim cekemedim :( :(

1 yorum:

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

‎1 Okul 170 Öğrenci İçin El Ele Kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz...

Onlar bizden okul çantası istiyorlar. Çizgili ve kareli defterler. Kırmızı ve kurşun kalem. Kalemkutusu. Düş dünyalarını resimlemek için renk renk boyalar istiyorlar. Bu sese kulak verin, bir milyonkalem kampanyasına siz de destekte bulunun. Bloglarınızda banner ve kampanya linklerimizi vererek katkıda bulunun.


Göndermek istediğiniz kalem, defter, silgi, boya kalemi, kalem kutusu vb. hediyelerinizi:


Çınarcık İlköğretim Okulu
Halit Kılıç (Okul Müdür Yardımcısı)
Hasan Baba Yolu - Çınarcık - Yalova

Nakdi yardımlar için:
Yalova / Çınarcık Ziraat Bankası
Çınarcık ilköğretim okulu
Okul aile birliği hesabı
560-9858-5002


adresine yollayabilirsiniz. Gönderilerinizi takip edebilmemiz için, lütfen birmilyonkalem@gmail.com adresine e-posta ile bilgi veriniz. Lütfen gönderilerinizin üzerine "Birmilyonkalem Umut Çiçekleri Okulda" kampanyası notunu eklemeyi unutmayınız. Çocuk gülücüklerinde yer bulmak umuduyla.


1MK
1milyonkalem sitesi editörleri adına
Erkan BAL & A. Şebnem SOYSAL
Site Admini Genel Koordinatör

Not: Gönderiler direkt okul müdürlüğüne yapılmalıdır. Bir milyonkalem sitesi bütün kampanyalarında olduğu gibi asla yardımları kendisi kabul etmez. Bu konuda okul müdürlüğü dışında herhangi bir yere gönderimde bulunmayınız
lütfen!!
kampanyamızı bloğlarınızda yayınlayınız logomuz için
http://1milyonkalem.blogspot.com/2010/08/editorden-1-okul-170-umut.html linkin ziyaret edip bloğunuzda loğomuzu yayınlayın.